לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים!

מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.

הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.

כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.

 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.

נשמח שתישאר/י

* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
המשך...
הודעה חדשה

מרחשת אמצע השבוע
30/06/15 19:57
18צפיות
הכילה ירקות מוקפצים ממה שנשאר לפני הארגז- גזר בגפרורים,  פטריות, כרוב מקוצץ נאה
קוביות טופו בתוך רוטב שצומצם איתן שהכיל שום קצוץ, פלפלת חריפה טריה קצוצה, שמן שומשום, סוכר חום, רוטב סויה.
אטריות אורז מהזן  דמוי ספגטי, עליהן הירק מעל הטופו ומעל כל זה בצל ירוק קצוץ דקדק ותערובת בוטנים ופקאן מסוכר שעברה במעבד מזון לשברים קטנים
 
לא הספקתי לצלם
אבל יש לי תמונה
הודעה זו מכילה תמונות
30/06/15 20:16
33צפיות
של חביתת חומוס עם פטריות ופרוסות דקיקות של טופו
שמילאה את הפיתה של הצעיר ליום הלימודים האחרון השנה
נראה מעולה!! מעולם לא אכלתי חביתה טבעונית...
30/06/15 20:48
21צפיות
האם זה מזכיר את המקור מבחינת הטעם או המרקם?
 
גם בעלך וילדייך טבעונים?
וכמובן תודה רבה עלהתמונה המגרה!
שניים מן הילדים טבעונים בהצהרה
30/06/15 22:08
14צפיות
אחת ממש לא
ועוד אחד אוכל מה שנותנים לו ומדיין בינו לביננו על הסוגיה המוסרית.
הישן לצידי אינו טבעוני אבל מקבל בשמחה את רוח הטבעונות שבבית. מעת לעת הוא קונה לעצמו גבנ"צ והוא צורך מיונז רגיל.
מעבר לזה אני מנהלת את המטבח וככה זה נראה.
לגבי השאלה הראשונה זה מזכיר פנקייק יותר מחביתה אבל זה מחזיק כמו חביתה וכשיש תוספות כמו ירק קצוץ/ פטריות מושחמות/ בצל מטוגן זה מזכיר גם בטעם. אני מוסיפה לתערובת מעט קורנפלור או קמח טפיוקה כדי לתת גמישות שיש לחלבון ביצה בחביתה ולחומוס אין.
תודה על התשובה המנומקת והמפורטת.
30/06/15 22:17
9צפיות
נשמע שאתם משפחה מקסימה ומאוד מקבלת שדוגלת ב"חייה ותן לחיות".
אף אחד לא כופה את דעתו על האחר...
פשוט תענוג לקרוא אותך!
30/06/15 22:30
11צפיות
אני חושבת שלהכריח זה מתכון למרד ולכן אנחנו עובדים על הסברה, הטמעה ודוגמה אישית.
מאחר ואני מנהלת את המטבח יותר קל לי
אני משתדלת לייצר מזון שיהיה אטרקטיבי גם מבחינת המגוון, גם מבחינת ההגשה וגם מבחינת תחושת המלאות וקרוב להרגלים.
 
מישהי כבר אמרה לי היום על הצילום שזה בטח טעים מאד אבל נראה כמו קיא עם פטריות.
עניתי לה שזה נראה כמו כל חביתה מביצים ויכול להיות שכל הקונספט של חביתה מזכיר לה קיא, זה בסדר מצידי.
זה סוג ההתמודדות עם בני נוער. לומדים
תראי ...יש הרבה תמונות של אוכל טבעוני שלא נראות
30/06/15 22:53
8צפיות
מי יודע מה.
כנל לגבי אוכל "רגיל" או צמחוני..
 
התמונה שלך נראת נקייה, אסתטית ובעיקר טעימה!
ממש לא קיא...
º
30/06/15 23:18
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
30/06/15 18:43
1צפיות
|לק| מתכננות מסיבת רווקות לחברה הכי טובה ויש לכן שאלות? מחפשות רעיונות מגניבים לערב נשים מהסרטים?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מסיבת רווקות ערבי נשים ותקבלו את כל המידע הדרוש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב| הזוגיות שלכם נקלעה למשבר? את מרגישה שהקשר תקוע אך לא רוצה לוותר?
|קדימה|פורום טיפול זוגי הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מייל| מעוניינים להגדיל את המכירות ולא יודעים בדיוק איך? רוצים ללמוד על שיטות שיווק מומלצות?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מכירות ותלמדו מהי הדרך הנכונה ביותר!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|בית| מתעניינים בתחום התכנון והבנייה? חובבי אומנות וטכנולוגיה?
|קדימה|פורום אדריכלות הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|שמש| חולמים על יום כיף חלומי ומתלבטים בין מגוון הטיפולים המוצעים בספא? סובלים מכאבי גב ורוצים לשמוע על טיפול באבנים חמות?
|קדימה|פורום ספא הוא המקום האידיאלי בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|כלב| הכלב מתנהג בצורה מוזרה? החתול לא מפסיק לילל?
|קדימה|היכנסו לפורום רפואת חיות מחמד והתייעצו עם וטרינר מוסמך:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|סביון| חולמים על חופשה מיוחדת ולא שגרתית בארצנו היפה?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום קארוונים קמפינג ותתכננו את הטיול המושלם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
זוכרים את הגרפיטי "שמיר רק בסלט"? משנות ה-80?
29/06/15 08:34
50צפיות
במקביל אני זוכרת גם "יוגבה שמיר" איפשהו ברחוב שנקין (אלא איפה?). אני כ"כ אוהבת גרפיטי!
לכבוד דיאטת הקיץ אני מגוונת בסלטים, והשמיר מככב אצלי, כל כך רענן וטעים!
סלט קולרבי עם שמיר, וסלט מלפפונים עם שמיר - שניהם בלי שמן.
לקולרבי: פשוט חותכים לקוביות קטנטנות (או פרוסות דקיקות) ומתבלים בגרידת לימון, מיץ לימון ושמיר קצוץ.
למלפפונים: לפרוס דק-דק, להמליח, לתבל בחומץ הכי פשוט (אני שמה כף על כל 2 מלפפונים בינוניים) ושמיר קצוץ, פלוס קצת פלפל שחור. 
 
סלטים עם שמיר
 
שמיר? עם כל דבר!
29/06/15 20:33
28צפיות
כל סלט מקבל טוויסט רעננות עם שמיר
במרק יוגורט הטבעוני אני מכבירה בשמיר קצוץ וגם...נענע
בסלט כרוב אני מגוונת בירק שאני מוסיפה ויש גם סבב עם שמיר
במלפפונים מוחמצים , במלח, הרבה הרבה שמיר
במרק ירקות תועפות שמיר
במרק קישואים עם שמנת סויה- יש שמיר עם עוד ירוקים
בסלט שומר מתאים שמיר וגם במרק שומר
 
אני מוסיפה לסלט קולרבי שמן זית זה מאריך את טריות הירק בו
ואני חשבתי
29/06/15 20:52
24צפיות
״תמר עם כל דבר״
אתגר למחר בצהריים
27/06/15 22:10
102צפיות
זקוקה לעזרתכם עם רעיון לארוחת צהריים למחר (עבור 3 ילדים ואני). המרכיבים:
1. פחממה (פסטה/ פתיתים/ אורז)
2. קטניה (גרגרי חומוס/ שעועית אדומה/ עדשים שחורות)
3. ירק (סלק/ כרובית/ ברוקולי)
 
חשוב שההכנה תהיה זריזה ולא תכלול קציצות
תודה לעונים לאתגר
הכי מהיר בעולם
27/06/15 22:32
84צפיות
ברוקולי וכרובית- עם מעט מים במיקרו ל- דקות. להוציא, לפלטר את המים החוצה ולהוסיף מעט שמן זית ומלח. להכניס מחדש למיקרו לעוד 5 דקות.
 
חומוס- תשרי הלילה.
תבשלי מחר במים (את המלח תוסיפי רק בסוף) עד לרכות, אבל עדיין אל-דנטה, לא לגמרי רך.
תסנני את המים. שימי את הסיר על האש בלי כלום, תני לנוזלים להתייבש קצת. תוסיפי את החומוס המסונן, שום קצוץ דק, מיץ מחצי לימון, כמון, ושמן זית. תערבבי ותתני לזה להיות קצת על האש. תגישי.
 
על הפחמימות אני אוותר. אגב, גם הקטניות והירק מכילים פחמימות.
מה שגידי אמר על הירוקים
27/06/15 22:55
61צפיות
ומג'דרה אורז עם עדשים שחורים שאם תשרי אותם לילה הם יתבשלו בכלום זמן
מג'דרה מאורז ועדשים שחורות + סלט סלק חי
28/06/15 08:50
43צפיות
מקלובה מאורז, כרובית וחומוס (ארוחה בסיר אחד... יאמי)
תבשיל ברוקולי ושעועית אדומה עם עגבניות וקארי על פסטה
 
אם מאוחר מדי בשבילך... אשמור לעצמי לרעיונות להמשך השבוע!
ועוד רעיונות
28/06/15 09:40
52צפיות
תבשיל פתיתים/פסטה ברוטב עגבניות ועדשים כתומות (אפשר גם גרגרי חומוס או אפונה במקום)
כרובית וברוקולי חלוטים קלות (אם הם טריים ולא קפואים) ומוקרמים בתנור ברוטב לבן על בסיס קשיו טחון/שמנת סויה וקצת קורנפלור ותבלינים.
וסלק מבושל ופרוס דק דק דק ועליו קצת שמן זית ומלח גס
סלק
28/06/15 11:08
37צפיות
שוטפים היטב, מורידים בסכין חד את החלק של הגבעולים, מניחים בקליפתו על נייר אפיה בתבנית ולתנור, כעבור כ-40, 45 דקות בהינעץ מזלג, מוכן. מוציאים אפשר לצנן במי ברז, מקלפים בקלות, פורסים דק ומגישים או שזולפים רוטב פשוט- מיצלימון, שמן זית, מלח, אפשר טיפטיפה סילן או מייפל אפשר להוסיף פלפל שחור גרוס
תבשיל מנגולד וחומוס.
28/06/15 12:01
38צפיות
שלום לך,
 
הכיוון שלי הוא קצת אחר - אני ממליץ בחום על תבשיל מנגולד וחומוס, שהולך מצויין עם אורז.
אין בזה שום דבר מתוק (כמו סלק או סילאן), ואין בזה כרובית או שעועית שעשויים להיות בעייתיים בבטן (משום מה אין לבטן שלי שום בעיה עם חומוס).
 
הנה קישור למתכון, אבל אפשר לשנות.
והנה מתכון קצת אחר (אגב, אפשר להשתמש בחומוס קפוא).
 
בתיאבון,
 
אורי.
בסוף הכנתי פסטה
29/06/15 10:07
46צפיות
לילדים סלט פסטה עם אפונה, ברוקולי, כרובית בתנור וזיתים, הילדים היו מאושרים! ותכלס גם אני :)
לי הכנתי לפסטה רוטב עגבניות עם אפונה (מסתבר שהמכשיר הקוצץ הזה ממש יעיל לרוטב עגבניות...)
º
זה הסלייסר?
29/06/15 10:45
13צפיות
º
כן
29/06/15 13:14
5צפיות
זה המאסטר סלייסר ?
29/06/15 15:30
29צפיות
ממליצה עליו ?
 
האמת שאין לי ממש מושג מה יש לי....
29/06/15 15:46
44צפיות
הוא שכב אצלי חודשים בארון ללא כל שימוש, ולפני שבועיים פתאום נכרתי בו והתחלתי להשתמש, אנחנו עושים איתו סלט קצוץ, קיצוץ בצל לתבשילים ורוטב עגבניות. זה בינתיים מה שעשיתי אותו ויצא סבבה לגמרי, לא יודעת כמה זה עולה (קיבלנו מתנה) אז אני לא יודעת אם שווה את המחיר שלו.
מה שכן, צריך לשתוף בסוף הסלט חוץ מסכין וקרש, גם סכינים וקערה....אני לא אוהבת לשטוף כלים ולכן שכב עד כה בארון
º
תודה, מתלבטת האם חיתוך בסלייסר שווה את הניקוי אח"כ
30/06/15 18:05
1צפיות
מה אוכלים היום?
הודעה זו מכילה תמונות
28/06/15 16:14
84צפיות
אין הרבה שאריות חוץ מחומוס
אז
 
תבשיל במיה שייבשתי בתנור עד כלות ואז הוספתי לסיר בו ביעבעו עגבניות משלושה גוונים, בצל,עלי אזוב, פלפלת חריפה, שום, סלרי לרוב מקוצץ היטב, עלי מנגולד קרועים. מלח, מעט שמן זית, כורכום.
 
אורז מלא עגול , אורז אדום, עדשים שחורים, קוביות חציל בלדי- בתנור עם קארי
 
מאפה שכבות חצילים, טופו מגורר, סלק, עגבניות. שמנת סויה אחת, מלח ,פלפל שחור גרוס.
 
ליפתן מפירות העונה ופניני טפיוקה, כולל תותי עץ.
 
עוגת שיש עם גלוטן אבל טבעונית
º
חצילים
הודעה זו מכילה תמונות
28/06/15 16:16
76צפיות
º
וגם
הודעה זו מכילה תמונות
28/06/15 16:19
71צפיות
ואו! זה נראה מהמם וטעים!
28/06/15 20:43
34צפיות
את מבשלת לפני האפייה, או שמרכיבים ואופים בלי בישול מקדים?
נראה משולם!
לא בישלתי לפני
28/06/15 21:10
38צפיות
פרסתי דקדק
תיבלתי בין השכבות
עטפתי כדי לשמור את האדים ואפיתי ככה
º
אורז
הודעה זו מכילה תמונות
28/06/15 16:25
59צפיות
דרשה למוצ"ש - הרב אמנון יצחק על הרצאתו של אסא קיסר
27/06/15 20:44
57צפיות
 
למי שיש דקה (ו39 שניות) לשמוע על יהדות.
לא טוב לבריאות
27/06/15 21:09
65צפיות
לצפות לשמוע או לקרוא על הליצן המסוכן הזה. הוא יצחק, אנחנו נבכה
º
27/06/15 21:25
5צפיות
טופו קדיתא במרכז
27/06/15 21:08
60צפיות
בשני סניפים של "שקדיה": אחד ברמת גן (טל' 6746491-03) ואחד בהוד השרון (7481486-09). מפני שהוא משווק בניילון, מומלץ עם הקנייה להעביר אותו לכלי זכוכית ולכסות במי שתייה טובים. ככה הוא נשמר לפחות חודש.
המייל שלהם לפרטים לגבי עוד נקודות מכירה ולגבי דברים אחרים
º
מעולה. תודה.
28/06/15 22:54
1צפיות
מה אצלכם השבת?
25/06/15 20:31
80צפיות
יש לי סלק צהוב וסגול- אני שוקלת לחצות ולמלא בתערובת פיסטוק, קינואה וירוקים או משו כזה
יש לי חצילים - אולי טמפורה? בתוספת בצל ירוק ופרוסות קולרבי
תפוחי אדמה יהיו במניפות כי מספיק עם הטרוף של צ'יפס קרוע ביד
כרוב - סלט
במיה- מיובשת בתנור ואחר כך ברוטב פיקנטי על גבול החריף, עגבניות או חלב קוקוס כוסברה עוד נראה
חומוס מושרה עוד נראה
דלורית , שעועית צהובה, שעועית ירוקה
 
ופטריות
25/06/15 20:48
57צפיות
ואורחים...
קינוח פרות מבושלים וטפיוקה באיזשהו שידוך...או אולי מלון חלס קוקוס טפיוקה ונענע? לא יודעת...נראה
ראשונות
25/06/15 21:26
67צפיות
קציצות מעדשים שחורים ששרו במים 24 שעות
הוספו לחבילת טופו מגורר גס
שני קישואים ובצל גדול נטחנו במעבד מזון
הכל יחד עם קמח חומוס. טוגנו קציצות עגלגלות. הונחו בקדרה שאליה נקצצו פרסות, דלורית ועלי מנגולד. רוטב ממים , מעט מייפל, מעט רוטב סויה והרבה תבליני מרק. לתנור.
שזה טעים....
º
הנה הן
הודעה זו מכילה תמונות
25/06/15 21:42
97צפיות
בתמונה זה נראה אפילו יותר טעים מהתיאור...
26/06/15 00:18
42צפיות
העדשים מבושלות או רק מושרות?
רק מושרות
26/06/15 09:14
37צפיות
רבל אחר כך נאפו בקדרה עם הירקות
אני אנסה את המבורגר הפטריות
26/06/15 00:07
52צפיות
או משהו אחר מפטריות... יש לי המון פטריות.
אולי איזה מקלובה של ירקות
ובא לי איזה סלט מירוקים קצוצים
פטריות מקוצצות קטן קטן
26/06/15 09:18
44צפיות
צלויות על מחבת רחב הן חומר גלם מעולה לקציצות שאינן מצריכות לחם
º
תודה
26/06/15 12:45
6צפיות
בסוף הכנתי
26/06/15 21:47
52צפיות
- סלט טבולה (בורגול, ירוקים מקוצצים דק, מלפפון ועגבנייה קצוצים דק, בצל סגול והרבה לימון , קצת שמן זית)
- פשטידת ירוקים בתנור (ברוקולי, מנגולד, תרד, פטרוזיליה, בצל ירוק)
- מהפטריות בסוף הכנתי אטריות אורז עם אצות ווקאמה מוקפצות עם 4 סוגי פטריות  , דלורית מגוררת גס וחלב קוקוס, עם כוסברה ובצל ירוק קצוצים. יצא מוצלח מאד ואפילו האיש והילדים טרפו הכל בהנאה.
לקינוח פירות העונה האהובים עלי מאד.
º
27/06/15 17:47
1צפיות
קינוח
הודעה זו מכילה תמונות
26/06/15 16:32
72צפיות
מרק טפיוקה עם מלון ,נענע ותותי עץ
סלט
הודעה זו מכילה תמונות
26/06/15 18:13
65צפיות
סיר סלק ממולא ותבנית קוביות תפוחי אדמה בצל וסלק צהוב מגולגלים בתבלינים בתנור
אני הכנתי
27/06/15 20:47
41צפיות
פירה תפו"א עם בצל מטוגן, תבשיל אפונה עדינה וטחון מהצומח ברוטב עגבניות, והיום הכנתי עוגת שוקולד מושחתת ומפנקת.
יש גם שאריות מארוחת שישי שיספיקו ליומיים הקרובים - פסטה ברוטב עגבניות עם קישואים, שעועית צהובה ברוטב אדום, אורז ותפו"א וגזרים אפויים.
איפה ניתן להשיג אבקת חלב סויה?
26/06/15 11:32
26צפיות
אם בכלל....
לא יודע אם ניתן לרכוש בארץ, אבל ניתן להזמין מחו"ל
27/06/15 02:45
28צפיות
ייעוץ בנוגע למקורות חלבון
25/06/15 11:26
72צפיות
היי
 
לאחרונה התחלתי להתעניין בהפחתת כמות הבשר בתפריט שלי (לאט לאט, שואפת להתחיל מיומיים ברזליים בשבוע בלי בשר) ובהפחתה קלה של המזון מן החי (כלומר להיות צמחונית פעם בשבוע וטבעונית פעם נוספת בשבוע).
הרעיון הזה נובע מההיגיון שלדעתי יהיה שיפור לפחות בעולם שלנו אם כולנו - גם מי שלא חושב שהוא יכול להסתגל לחיי צמחונות או טבעונות - נאכל פחות בשר, ביצים וחלב. ומצד שני הוא נוהע גם מהמודעות למגבלות שלי - אני בתת משקל תמידי ובעייתית עם הרבה מאכלים - ביניהם קטניות, שמערכת העיכול שלי רגישה אליהם. מחסור בברזל הוא תדיר אצלי עם אכילה יומיומית של בשר ומוצרים עתירים ברזל (ואני לא אנמית, אני פשוט תמיד על הסף).
 
אני יודעת שזו רק כמות די מועטה של ימים בשבוע, אבל נכון לתפריט של ימים אלה, וגם במחשבה שאולי ארצה להמשיך במגמת ההפחתה (וגם בגלל שאני מאמינה שגיוון התפריט יכול לעשות רק טוב), אני מחפשת מזון שיהווה תחליף או אלטרנטיבה נוספת לחלבון, מלבד ביצים, בשר ולצערי קטניות.
 
יכול להיות שחסמתי את רוב האפשרות אבל אני ממש אשמח אם למישהו פה יש בכל זאת רעיונות נוספים. אני יודעת שיש הרבה צמחונים שאוכלים מה שמתחשק להם והבדיקות שלהם יוצאות תקינות, אבל המצב אצלי הוא לא כזה ואני שוב ושוב נוכחת איך הבריאות שלי מושפעת בצורה דרסטית מגיוון התפריט שלי.
 
רעיונות?
פטריות
25/06/15 12:23
56צפיות
בשילוב עם דגן
º
דגן?
25/06/15 12:49
10צפיות
אה, הכוונה לחיטה, כוסמין ושיפון וכאלה?
25/06/15 12:52
45צפיות
אבל החלבון העיקרי בהם הוא גלוטן, לא? מעדיפה שזה גם לא יהיה מרכיב עיקרי בתפריט שלי, כשזה היה זה פשוט עשה לי שמות בבטן. יותר מדי סיבים ואני לא מגיבה טוב.
 
אנסה לוסיף עוד פטריות יש עוד אופציות? או מיני דגן פחות כבדים מבחינת סיבים וגלוטן?
גלוטן
25/06/15 14:03
51צפיות
אינו בהכרח מכביד אבל בכל מקרה יש הרבה דגהים ללא גלוטן
טף
סורגום
תירס
אורז למינהו
יש עוד צמחים מומלצים כמו קינואה וכוסמת, תבדקי אותם בזמנך הפנוי ותראי מי טוב לך
אגוזים, ברוקולי, תרד, צ'יה, גוג'י
25/06/15 15:44
49צפיות
שיבולת שועל, חסה ועלים ירוקים. בקשר לצ'יה, גוג'י ושיבולת שועל, הייתי מתחיל בקטן ורואה איך המערבת מגיבה.
הכנתי עוגיות מלוחות סטייל עבאדי - לא בריאות בעליל אבל...
22/06/15 17:48
110צפיות
היתה דרישה...
יצאו טעימות ברמה שאי אפשר להפסיק לאכול מהן עוד ועוד.
רק תגידו אם אתם רוצים את המתכון - מתכון "הורג" (תרתי משמע)  ...
 
ברור שרוצים!
22/06/15 19:47
53צפיות
bring bring....
הנה קישור למתכון. זה מסוכן. מזהיר מראש....
הודעה זו מכילה תמונות
22/06/15 20:33
149צפיות
 
לבריאות !
 
אצלי הן יצאו בדיוק כמו אלה (הצילום לא שלי אלא לקוח מהרשת)
 
 
º
תויק, אני מתמחה בלא בריא, משמין וממכר. תודה.
22/06/15 20:49
18צפיות
ינוסה מחר
22/06/15 22:21
57צפיות
ממכר
משמין
לא בריא
תודה! מרגישים את טעם הבירה?
23/06/15 08:49
54צפיות
נראה לי מתכון בריא לגמרי...
לא מרגישים.
23/06/15 18:50
54צפיות
אבל אני לא יודע מה יהיה אם הבירה תהיה כהה או לא תהיה קרלסברג.
לאור ההחלטה לייצר כאלה נ"ג
24/06/15 12:47
55צפיות
רכשתי לי ארגז בירות נ"ג מתוצרת מידן הר חלוץ
חצי ארגז חומוס חצי ארגז כוסמת
הערב נכין חברות כאלה עם קמח סורגום וקמח טף
ונראה
לי זה נראה מבטיח
את בטח יודעת שהבירה נ"ג של מידן לא טבעונית לנמנעים מדבש.
24/06/15 18:02
58צפיות
בכל מקרה  - שיצליח לך ואח"כ ספרי חוויות.
ראשית אני לא יודעת
הודעה זו מכילה תמונות
24/06/15 21:22
86צפיות
כי אין לי מושג מה הוא עושה שם
אני רק יכולה להעיד שיש לזה טעם, צבע וריח של בירה
יש לו שני סוגים
אני לא נכנסת לסוגיית הדבש אבל אני לא נמנעת ממנו בכל מחיר
 
בכל מקרה הכנתי ויצאו , אמנם כהות ופחות נימוחות מעבדי מקמח חיטה לבן אבל בהחלט מזכירות בטעם ובמרקם ובכל מקרה טעימות
הצליאקי אהב מאד והופתע מאד
כבר עשינו משו
לגבי בירת החומוס
24/06/15 21:31
54צפיות
שהיא הבהירה יותר לא מצאתי שכתוב שיש דבש בתהליך, בכהה כן
יפה. ומה עם מתכון ?
25/06/15 19:39
30צפיות
מה הכמויות המדוייקות של הקמחים שהשתמשת בהם ביחס לכמויות הנוזלים (בירה שמן וכו') שמופיעים במתכון ?
לקחתי את המתכון
25/06/15 20:25
36צפיות
והתחלתי ממנו כבסיס
600 גרם סורגום, 400 גרם טף בהיר
חצי כפית קסנטן גאם
וכל השאר אותו דבר, ואז שיחקתי עם הנוזלים עד שנהיה לי נח ביד ללוש...
לדעתי
25/06/15 20:27
26צפיות
המרקם יהיה יותר דומה לעבדי אם אמיר חלק מהקמח בקמח שקדים
אם אאפה אותן שטוחות , אפיה קצרה וחיתוך כמו קרקרים
יש לי שארית של הבצק בפריזר ממתינה למקצה הבא, אני אוסיף לה קמח שקדים ונראה. תוצאות ידווחו
º
תודה.
26/06/15 04:33
2צפיות
הכנת טחינה מגרגרי שומשום (לא מטחינה גולמית)
23/06/15 21:00
54צפיות
אשמח לקבל מתכון, או קישור טוב
ניסיתי להשרות במים לכמה שעות ולטחון במוט בלנדר,
לא היה מוצלח בכלל
 
תודה מראש
בבקשה
24/06/15 03:03
62צפיות
º
שיחקת אותה, תודה
24/06/15 07:47
12צפיות
מתכון להכנת שמן מגרעינים
23/06/15 21:07
22צפיות
מגרגרי שומשום, קצח, פשתה וכדומה
אשמח לקבל תוכנית פעולה,
בסרטונים ראיתי שהרבה פעמים מוסיפים שמן אחר כגון שמן בוטנים או משהו כזה,
הכוונה שלי היא הכנה ללא כל תוספת שמן זר כלשהו,
 
תודה!
בישולים לסופ"ש
19/06/15 09:44
54צפיות
מה בתכנית?
אני בספק אם יישאר לי הרבה זמן לבישולים בסופ"ש הזה, אבל אני תמיד שומרת על אופטימיות. נראה בהמשך. אני זוממת בראש על פירה תפו"א, אפונה ברוטב עגבניות ואולי פטריות צלויות או משהו כזה. 
מה אצלכם?
אנחנו חוגגים 5 ימי הולדת
19/06/15 10:03
128צפיות
בבראנץ משפחתי אצלי בבית
יהיה גספאצ׳ו בכוסיות אספרסו, מאפה פילאס ממולא בכרוב (עם הרבה שום וג׳ינג׳ר), מגאדרה, סלט מעגבניות שרי מיניאטוריות עם בזיליקום וקלמטה, טחינה רגילה וסגולה, סלט מלפפונים, המוווון עלי גפן בזכות מכשיר גלגול שקניתי אתמול, ושתי עוגות שעוד לא הכנתי וכדאי שאתחיל להתמקד בהן...
שבת שלום
מזל טוב!!!!
19/06/15 10:08
81צפיות
כפול ומכופל
מכשיר גילגול? שתפי שתפי גם אני רוצה
זה מכשיר מפלסטיק, עברתי אתמול בשוק מחנה יהודה
19/06/15 11:02
106צפיות
ומישהו הדגים איך זה מתקתק עלי גפן... ביקשתי ממנו שיתן לי לנסות, ניסיתי פעמיים וראיתי שגם לי זה מצליח.... וקניתי!
עלה 70 שח, ראיתי שיש סוגים רבים ברשת.
איך שהגעתי הביתה הכנתי מלית, והתחלתי לגלגל.והיום אכין עוד נגלה כי ההתלהבות בבית גדולה.
º
נו ברור
19/06/15 11:21
20צפיות
º
התוכלי לצרף תמונה של המכשיר שקנית?
22/06/15 17:21
10צפיות
º
את זה קניתי
הודעה זו מכילה תמונות
22/06/15 19:46
99צפיות
גלגלן מקצועי
º
אחלה. תודה.
22/06/15 20:40
4צפיות
מאד מאד לא ברור
19/06/15 10:12
119צפיות
אבל בראשי מחכה כבר כמה ימים עוגת חמאת בוטנים ושוקולד, אז זה כנראה יקרה
אולי ירקות טמפורה
אני מאד מאד יגעה בימים אלה ככה שלא סגורה כמה יעמוד לי כוחי , נראה מה הצאצאים יתרמו השבוע
שכנים הזמינו
19/06/15 18:01
70צפיות
אנחנו תורמים חומוס מעשה בית
פיתות קמח מלא כנ"ל
ירקות טמפורה- גזר, בצל, קולרבי עם רוטב חומץ אורז, ג'ינג'ר טרי, סוכר וסויה
ועוגת חמאת בוטנים שוקולד
אצלינו
19/06/15 16:43
56צפיות
מרק מינסטרונה
תפו"א בתנור
לזניה
מוקפץ של איטריות שעועית עם ברוקולי, אפונה וקשיו (פעם ראשונה שאני עושה נראה איך יצא)
לילדים פרט למרק יש גם פתיתים (קמח מלא) עם אפונה וגזר
סלט סלק
 
קינוח- כנראה נוותר על הכנה...אין לי רעיון
היום בני הבית
20/06/15 15:16
90צפיות
הכינו צ'יפס קרוע ביד
אני תרמתי סלט ירקות גדול רב צבע
מאתמול יש לנו חומוס ופיתות
ועוגה כלומר רבע עוגה
מלון מהמם אבטיח נפלא
אנחנו מסודרים
שארית הפליטה
הודעה זו מכילה תמונות
21/06/15 19:37
111צפיות
ומחילה על הפרורים, תמונת מחטף
אם אני מוסיפה לבורגר פטריות הזה שבבי סויה
21/06/15 11:51
77צפיות
מושרים וסחוטים, זה מוסיף או גורע?
חשוב לי תוספת חלבון למנה.
º
יצא בסדר גמור!
21/06/15 13:03
10צפיות
איך המתכון הזה? מוצלח? רוצה לנסות להכין
24/06/15 16:35
24צפיות
מישהו ניסה לאפות ולא לטגן?
לא עשיתי את זה ספציפית
24/06/15 16:39
25צפיות
אבל מרפרוף מהיר זה לא נראה שונה ממתכוני קציצות טבעוניות אחרים. אפשר בהחלט לאפות. חום בינוני, כ- 20 דקות על צד אחד (על תבנית מצופה בסיליקון או נייר אפיה משומן). להפוך, ואז לאפות מהצד השני עד לקבלת הצבע הרצוי.
º
תודה
24/06/15 20:23
4צפיות
יצא נחמד, קצת רירי לטעמי
25/06/15 17:48
28צפיות
אבל היה לי סבבה לאכול אותו בנוסח המבורגר - בתוך לחמניה עם ירקות וחמוצים.
הממממ... לא מתה על זה בלחמנייה
26/06/15 00:13
17צפיות
איך זה בלי לחמניה? עם איזו תוספת בצד?
אחלה. אכלתי גם עם תפו"א. היה סבבה.
28/06/15 12:00
8צפיות
אישית אני אוהבת המבורגרים.
זה ממלא את הצורך במשהו נגיס ולעיס ומלוח, יענו בשרי, אך לא.
ארכיון הודעות
Flix
פורום תרופות סבתא

פורום תרופות סבתא

עומד כאן לרשותכם! היכנסו עכשיו לפורום>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה