לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

עוגת שכבות שוקולד של זיוה סיסו/אתר המתוקים של קרין גורן

מאת: קוקית של טוניק  פורסם: 16/03/2007  עדכון אחרון: 16/03/2007  
 

החומרים הדרושים תבנית בקוטר 28 ס"מ:
לבצק :
1 וחצי כוסות קמח תופח
1
וחצי כוסות קמח רגיל
1
ושליש חבילות מרגרינה
2
חלמונים
5
כפות מי סודה
קמצוץ מלח

למלית
:
200 גרם שוקולד מריר
1/2
חבילת מרגרינה
2
כוסות סוכר
1/2
כוס מים
2
כפות קקאו
5
חלמונים
1
כף קוניאק
1
כף רום
2
כפות קמח רגיל
100
גרם אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
7
חלבונים
אבקת סוכר לקישוט

הכנה:
מכינים את הבצק
:
- במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים שני סוגי קמח עם מרגרינה לתערובת פירורית.
- מוסיפים חלמונים, מי סודה ומלח ומעבדים רק עד
לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים על נייר אפייה מקומח קלות ל-2
עיגולים.
- מרפדים תחתית תבנית משומנת בעיגול בצק אחד (את השני שומרים בינתיים
במקרר).

מכינים את המלית, מרכיבים ואופים
:
- מחממים תנור ל-180 מעלות. בסיר קטן ממיסים שוקולד, מרגרינה, סוכר, מים וקקאו לתערובת אחידה.
- מסירים מהאש ומוסיפים חלמונים, קוניאק ורום. מערבבים פנימה קמח ואגוזים (אם
משתמשים).
- במיקסר מקציפים חלבונים לקצף רך ויציב ומקפלים אותו לתערובת. יוצקים את
התערובת לתבנית על הבצק.
- מחוררים במזלג את עיגול הבצק השני ומניחים אותו על תערובת
השוקולד.
- מהדקים את הבצק היטב לדפנות התבנית. אופים כ-50 דקות (עד שעה), עד שהבצק
זהוב והעוגה עדיין מעט רוטטת. מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

 
הערה (של קוקית):
ברכיבי העוגה יש מרגרינה – אני הכנתי חלבי, עם חמאה.
אין תגובות
הודעות אחרונות
10:27 | 01.09.15 אורחים בפורום
07:54 | 30.08.15 אורחים בפורום
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
20:17 | 09.08.15 yuditr1
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ