לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

עוגת תפוזים/ניקי ב

מאת: ניקי ב  פורסם: 09/02/2007  עדכון אחרון: 09/02/2007  
 

מצרכים:
3 ביצים
200
גר' חמאה רכה
300
גר' סוכר (כוס וחצי)
1 כפית סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
140
גר' קמח תופח  (כוס)
1 כוס קוקוס
קורט מלח

הכנה:
1. להקציף חמאה וסוכר.
2. לערבב מיץ תפוזים וביצים.
3. לערבב קמח, קוקוס, מלח.
4. להוסיף למיקסר מחצית מתערובת הנוזלים, מחצית מתערובת הקמח, נוזלים ושוב קמח.
5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני - בסביבות 45 דקות.

הערות :
תבנית אינגליש קייק
לפזר קוקוס ולהגיש.

אין תגובות
קטגוריות
Skip Navigation Links.
Expand גבינות
Expand חגים
Expand לחמים - לחם, פוקאצ`ה, פיתות,קובנה, קובניות  ועוד
Expand מאפים שונים
Expand ממרחים ומטבלים
Expand משקאות
Expand מתכוני עדות בישראל
Collapse עוגות
Collapse עוגות בחושות - מאפים לקפה
Expand עוגות מיוחדות
Expand עוגיות
Expand פינת הרומנטיקה - מתכונים לארוחה רומנטית
Expand פינת מתכוני הבריאות
Expand פינת מתכוני הנוסטלגיה
Expand קינוחים
Expand קמח אורז
Expand תבשילים
Expand תבשילים מתוקים
Expand תוספות
Makemywed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?
האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום