לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום אוכל חלבי
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל חלבי

ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

עוגת טריקולד חדשה/ניקי ב

מאת: ניקי ב  פורסם: 27/01/2007  עדכון אחרון: 27/01/2007  
 
בסיס:
150 גר' פתי בר טחון
100
חמאה מומסת
2
כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 גר' שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3
כוס חלב
2
כפות גדושות ממרח נוטלה
1/2 1 כפיות ג'לטין
3
כפות חלב
375
מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 גר' שוקולד לבן
1/3
כוס חלב
2
כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
1/2 1 כפיות ג'לטין
3
כפות חלב
375
מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
150
ג' שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנה:
לערבב את כל חומרי הבסיס.
לשטח בתבנית , להכניס לפריזר.
הכנת מוס שוקולד חלב ואגוזים:

המסת ג'לטין
:
להעביר את הג'לטין לקערה + 3 כפות חלב.
להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס
למיקרו ל30 שניות.
להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט.
להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה.
להוסיף  את הג'לטין לתערובת השוקולד.
להקציף שמנת מתוקה.
לקפל את תערובת השוקולד לקצפת.
להעביר את תערובת השוקולד לתבנית.
להקפיא לשעה.

להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך
.
להקפיא לשעה.

הכנת הגנאש
:
לחמם  את השמנת עד לפני נקודת רתיחה.
בינתיים לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף ליקר.
להוסיף את השמנת לשוקולד, להמתין דקה שתיים ולערבב לקרם חלק, להמתין דקה שתיים נוספות ולצפות את העוגה.
להקפיא את העוגה ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
תבנית 26
העוגה מרשימה מאוד
לא מסובכת להכנה, טעימה מאוד.

תיהנו ניקי ב
אין תגובות
הודעות אחרונות
10:27 | 01.09.15 אורחים בפורום
07:54 | 30.08.15 אורחים בפורום
10:35 | 25.08.15 אורחים בפורום
17:19 | 21.08.15 דנהדנה99
20:30 | 18.08.15 אורחים בפורום
22:47 | 17.08.15 אשה מרציפן
11:51 | 14.08.15 אורחים בפורום
12:44 | 11.08.15 זהבית שקד
16:59 | 10.08.15 אורחים בפורום
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ