בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

עוגת פרג בחושה של קרין גורן

מאת: שירלי נמש  פורסם: 01/11/2008  עדכון אחרון: 01/11/2008  
 

עוגה מצוינת.

200 גרם חמאה מומסת
½1 כוסות סוכר (300 גרם)
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מתפוז אחד (או לימון)
6 ביצים מופרדות
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כוסות קמח (280 גרם)
1 כפית גדושה אבקת אפייה
½ כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס פרג טחון (100 גרם)

תבנית קוגלהוף בקוטר 24 ס"מ, או תבנית בגודל 33X27 ס"מ

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים חמאה מומסת עם כוס אחת מהסוכר, תמצית וניל, קליפת תפוז, חלמונים ושמנת מתוקה.
3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ופרג וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4. במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן ורך. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (½ כוס) וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב אך לא נוקשה.
5. טורפים שליש מהקצף לתערובת ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
6. יוצקים לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים לחלוטין לפני ההגשה.
אין תגובות
קטגוריות
אשדוד בתפריט - פורטל המסעדות של אשדוד

מחפשים מסעדה באשדוד?

כל המסעדות במקום אחד! אשדוד בתפריט - היכנסו עכשיו!


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?
האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום